Tankar.

Det gör allt lite ont i själen när man känner sig skyldig för något som faktiskt inte är ens fel. Man är inte häftig som hjälplös men samtidigt ligger inte ansvaret på mig. Jag är vuxen nog att acceptera det.

Nu är det inte ens en vecka kvar förrens jag ska besöka finaste killen. Längtar som satan. Gör inte saken lättare att jag inte fått ett samtal idag. Tar igen det imorgon <3

Kallt

Ja det har väl inte undgått någon att det är kallt ute. Vädret har aldrig något mellanläge, precis som mig lol. 

Det var riktigt kämpigt att gå upp imorse, jag orkade inte ens stänga av larmet på telefonen. Då är det illa. Sen rätt ut i kylan med Gusse. Vi vet att vi lever!  Dagarna rullar på Iaf.. Hoppas det går fort för om typ två veckor ska jag hälsa på D igen!  Denna gången har vi besökslägenheten vilket betyder att vi kan umgås nästan en hel dag, laga mat osv. Ska bli kul!! 

Manlig

Har åkt på årets manligaste influensa. Har legat sjuk sen nyårsafton. Igår gick jag upp vid kl 18 för att försöka äta något och för att kolla på film. Har knappt varit vid medvetande dessa dagarna när jag har rastat Gusse, lol. 

Det gör alltid ont i mig när en viss person skriver till mig. Borde inte vara så. När jag är frisk ska jag träffa denna fina människa. Vi behöver det. För oss, för respekten gentemot oss. Älskade vän. Hatar att saker inte blir som man tänkt sig, men allt har en mening här i livet <3

RSS 2.0