True


Härligt!

Nypeelad , insmörjd och nybäddat. Ligger redan i sängen!  Riktigt gött faktiskt. Är ganska trött så hade lätt kunnat somna nu. 

Har jag sagt att jag älskar mig själv?  Gör det på riktigt. Trivs som fan för stunden och har inte mått dåligt på flera veckor. Får inte ens ångest när jag borde få det. Hoppas att detta håller i sig. Har ju liksom tom vart på dejt, helt sjukt. Sen har min vän ordnat en blindedejt till mig också. En kopp kaffe och fika. När den blir av vet jag.dock inte ännu.

Ja vad ska man säga? Thug life ;)

<3


Går framåt

Vilket underbart väder vi har haft. Min helg har varit helt okej. I lördags pkte jag och gaddade mig. Det var på tiden och den gjorde inte alls ont så nu kan jag vara kaxig igen hehe. Skrev min pojkes namn bara, Gusse. Den är den minsta jag har men är min favorit. Min enda personliga! ♥ Fint ska det vara.

Igår fick jag städat hela lägenheten. Var dock nära på att putsa fönsterna också men så roligt skulle man inte ha. Tar dom till veckan istället för dom ser förjävliga ut nu.Mys


Fiska

Då var denna barnlediga helg över. Det har blivit tvådagars och det tar på krafterna. Tycker ändå att vi hade betett oss men sen när man börjar tänka efter. Ångest. I lördags drog jag ut med E och vi hamnade bland strippklubbar. På det ena stället ville deras boss att jag skulle in backstage i ett rum för att dansa för honom för han tyckte jag såg snygg ut. Mitt svar var "Eh, ja kan bara fiska". Kanske skulle satsa på att tjäna extra cash? Lol.

Sen att man aldrig lär sig att lägga undan telefonerna. Jag hade ganska tur att de mesta av gångerna fick jag inget svar. Puh.

Synd

Somliga blir straffade med en gång. Nu ligger jag i sängen som en död fisk. Förkylning från helvetet. Blev antagligen straffad från helgen. Jag hetsar omedvetet och är allmänt "rolig". Hångla inte med folk för att det är synd om dom. Hetsa inte gangsters att du känner polisen. (tog det bra). Haha. Hade kul dock! 

RSS 2.0