Slut

För varje andetag jag tar så ändras jag som människa. Kungen som jag var förra veckan har jag lust att nita. Tror nog att jag har kommit ner på jorden igen. Det är ganska viktigt att sätta sig in som en skugga och bara analysera alla djur varav jag var den värsta. Jag vill inte längre. Äckliga skit.

Det är väl nyttigt men aldrig kul att stanna efter och fundera. Nu ska jag sluta röka också. Ska bli en bättre människa. Ska bara fokusera på min familj och mina närmsta vänner. 

Stör mig på sjuka öden. Snälla. När ska jag få det bra?  Karma antagligen, bitch. Hatar karma.

vackert som en visa

Nu kommer det där igen...

Grisen med pärlögon kan vara fin. Hell no

Nu ska jag börja lugna ner mig. Sen senaste tiden har herr ångest börjat besöka mig och jag vägrar bli ett ångestbarn igen. 
Fick impulsfall och färgade håret mörkt också. Får massa beröm men jag känner mig lost i denna färgen. Men det får vara såhär ett tag nu helt enkelt. 

Denna helgen har vart full av händelser och ombokningar som skett i sista sekund. Det slutade bra ändå.

Semester

Har semester och glider runt. 


Vuxen

Shit. Börjar bli vuxen nu. Har lagt mig sent hela denna veckan och förlorat massa timmars sömn, men ändå är jag inte död. Men idag måste jag lägga mig tidigt för imorgon ska jag ut med fröken J. Haha. Ska vara utvilad och stretchad så jag kan få göra lite cwalk. Domedagen på dansgolvet. 


Hotface problem

Godmorgon.  Semestern närmar sig med stormsteg. Jag och G jobbar bara nästa vecka också innan vi går på semester. Jag längtar,  fan vad det är behövligt.  Nästa vecka kommer säkert bli pin för då går min andra tös på semester. Hon ska åka upp till bonneland och bli förbonnad.

Just det. Tänk er en blandning mellan Joel Kinnaman och Johnny Depp. Det går bra nu för denna damen. ☆ Goals.

RSS 2.0