Odödlig

I min värld har Lemmy alltid varit odödlig. Men nu finns han inte mer. Vila i fred och skapa ett helvette där uppe <3 Tänker på alla fans och dina nära och kära.

Annars då? Jo försöker hitta en balans i livet. Längtar till våren för då kommer alla bitar att finnas på plats och jag kommer att få hem mitt lugn. Det kommer att bli bra! Hoppas att dessa månaderna går fort för jag vill inte vänta mer! Älskade söndag

Det är söndag idag men det gör inget för jag börjar jobba igen nästa vecka. 

I fredags var jag ute med Emma och fick träffa hennes nya kärlek. En jättefin kille som verkar ha ett hjärta av guld. Han hade med sig sina kompisar ut, det är alltid roligt att lära känna nytt folk. Fast kan erkänna att det tar på kroppen att gå ut och slira. Idag börjar jag bli människa haha!

Har precis dammsugit här hemma och håller på att tvätta. Skulle behöva duscha för känns som om jag fortfarande har bakfyllesvettningar. Fräsht. Sen så tycker jag att Dean kan ringa så jag får tjöta av mig lite med mitt dampbarn!

Mörkt

För tillfället finns det verkligen inget mellanläge alls. Just nu är allt jobbigt men det finns ljusglimtar och andra saker verkar löst om jag bara vill. 

Jag hatar att allt har blivit såhär. Men ibland blir saker inte som man har tänkt sig och jag kan faktiskt inte hjälpa det. Det är inte mitt val. Jag kan stå med öppna armar och hjärta men mer än så kan jag inte göra. Jävla skit rent ut sagt. Jag hoppas att du finner det du söker här i livet för du är så jävla mycket mer en vad du tror. 

Äntligen

Igår fick jag äntligen träffat min fina vän som jag inte sett sen i våras. Det kändes helt underbart och nu ska det inte gå så lång tid. 

Det har hänt en del grejer på sistone men jag försöker att bita ihop. Är glad nu för det mesta men ibland blir det mörkt för en. Värst är en som jag trodde betydde mycket för mig valde att stampa på mig. Men hey. Thats life? Bara att titta uppåt och gå vidare. 

RSS 2.0