Morsning

Godmorgon.
Nu sitter jag här i soffan med mina djur och har redan druckit upp mitt kaffe. Jag vill ha helg nu, helst igår. Blir en myshelg denna veckan, töserna från jobbet ville komma hit men jag orkar inte det. Ska föreslå nästa helg istället. Går verkligen på det sista nu innan semestern så behöver vila, oldie.
 
Igår åkte jag, Gaby och Gusse till M och fikade med cola och chockladbollar. Gusse var som vanligt som ett plåster på M och bryr sig inte det minsta om mig. M tyckte att han skulle få stanna.
Blev riktigt övertrött där borta, socker och Gaby kan göra mycket.  Vi ska alltid ha sån snuskhumor. Tur att M är van.

Sunday

Då var det söndag igen. Vet dock inte ännu om jag behövs imorgon på jobbet, återstår att se. Midsommar iår var jätte lugn. Satt hemma hos mina föräldrar och åt sill och drack lite rom. Gick hem vid nio på kvällen och la mig en timma senare. Skönt attvakna upp pigg på lördagen för då åkte vi till Värobacka för att fira pappas kusin som fyllde 50 bast.

Gick och la mig i tid igår också. Kollade på matchen mellan Tyskland-Ghana, vilket spel. Självklart hejar vi på Tyskland också.

Midsommar

Det är ju helt sjukt att det är midsommar idag. Tiden går så fort. Vet inte heller vad jag ska ha på mig, vill ha något fint fast som ändå är jag.
 
Gusse ligger och tvättar mina fötter nu, det är svin gött haha. Noga med hundslem ;)

Vila i fred.

Känns jätte konstigt. Fick reda på det idag. Har läst om det på nyheterna men att det skulle gälla dig trodde jag inte. Har inte sett dig på flera år men du har alltid funnits i min barndom, även syskonens. Du lärde min bror hur man fick dom största fiskarna, klättrade upp i höga trän för att ta ner våra drakar. Du gav oss alltid fickpengar och glass för att sedan skjutsa oss barn överallt. Vi "for" med båten till ön för att hoppa ner i gytjevatten. Du var lika mycket våran vänn som mina morföräldrar. 
Hela barndomens sommrar speglar du. Nu får du inte uppleva en till sommar som den storfiskande pirat du är.
 
Vila ifred gamleman. Leif.

Kul överraskning

Godmorgon.
Igår blev det en spontanare till stan för att träffa Kekke och Ulf som åkt hit utan att medela något, en överraskning! Skönt att få träffa järngänget igen från Söderhamn.
 
Nu har jag precis druckit upp mitt kaffe och ska börja plocka unda  här hemma. Ha en fortsatt trevlig dag.

Ny vecka

Snart dags för en ny vecka men ser aldrig nya möjligheter. När jag löser det för mig med lugnet så faller jag dit igen. Denna gången vid "fallet" eller vad man nu ska kalla det för, så känns det faktiskt bra. Men stormar jag upp för mkt så är det inte kul att landa igen. Ska sluta tänka och analysera och faktiskt ta vara på vardagarna istället för att vara i en liten fantasivärld där man glömmer vardagen, på gott och ont. Inget kanske är menat nu. Tiden löser allt, frågor, antaganden osv. Fuck tid and fuck it stupid name.
 
Denna helgen har jag, syster och föräldrar vart vid havet och göttat oss. Gusse är med A och åker båt och kommer tillbaka imorgon. Saknar min lilla skedmästare. Min ena ögonsten.

Smattrar

Regnet smattrarmot rutorna och åskan mullrar titt som tätt. Jag försöker att kolla på en film men får stänga av hela tiden pga åskan. Så nu ligger jag här med min surfplatta istället. Tankarna snurrar sjukt mycket just nu. Sjukt hur man kan sakna något som en ens aldrig har uppskattat innan. Från en ångest till en annan. Är ganska så facinerande hur en människa kan ändra på sig. Man tar med sig små intryck från alla människor som har berört en.
 
Nu ligger Bengan och Sam och myser tillsammans. Bengan tycker att hon är smutsig så hon tvättar henne. Älskade små fluffdjur!

Kärlek

Inatt har jag sovit som en stock i mitt hem. Vaknade en gång av att katterna brötade i köket. Allt känns som vanligt nu, katterna går runt och spinner hela tiden och ligger i soffa  med mig när jag kollar tv. Det är nästan så att jag blir varm i själen och att det känns bra nu. 
 
Drömde en jätte konstig dröm inatt men samtidigt så kändes den så verklig med dofter och en verklig känsel. Hade ju egentligen inte velat vakna upp men idag hade jag inte alls ont av det. Känner mig utvilad.

Nu kör vi
Student

Igår firade vi Julia som tog studenten. Imorgon är det Sebbes tur!
Helgen

Helgen rusar bara förbi som vanligt. Drack lite vin i fredags och igår gjorde jag inte alls många knopp. Gaby och Emelir röjde i stan men denna gamla tanten hade ingen ork. Dom klarade sig utan the master. Idag åkte jag, syster och mina föräldrar till Aröd för att sola. Riktigt skönt! Efter vistelsen i havet så trängdes jag, Gusse och Gaby i min lilla säng, i mitt lilla kokheta rum för att sova middag som två riktiga pensionärer. Nu ligger jag här med min lilla pojk och funderar på att slockna snart. Har vart sjukt trött idag. Trött inombords.
 
Förhoppningsvis så ska allt bli klart för flytt imorgon så jag kan få hem mina missar ♥

RSS 2.0