Lång natt

Denna natten har varit lång, har blivit störd hela tiden. Telefonen har ringt, Nelson har ylat, det brann i garagen och har haft en jävla värk i magen så fick ta värktabletter. Har precis tryckt i mig kaffe så nu är jag back on track igen!
 
Ikväll blir det hoppträning, längtar. Var ju inte med sist, kommer säkert att svettas som en gris ikväll.

Blä

Svullna, blodssprängda rinnande ögon, en näsa som rinner som vattenfall och nyser hel tiden. Jag känner mig jätte charmig idag! Har sovit med fönstret uppet inatt = pollenbomb.
 
När jag kommer hem sen ska hela lägenheten städas, varenda kvadratcm. Väggar ska dammas och allt ska torkas, något som är sugen på att ge en hjälpande hand?

Denna damen är trött

Jag hade mer än gärna krypit ner i sängen nu. Orkar knappt hålla mina ögon öppna, det jobbigaste är nog att jag ska sätta mitt arsle på cykeln sedan för att ta mig till jobbet. Det regnar nog längre fram. Gud vad positiv jag är!  Kan se det från den ljusa sidan för jag kommer ju bli pigg efter cykelturen, jag tänker på miljön och får ett bättre flås. Mer kondition åt folket!

Saturday

 
 
Nästan hela syskon skaran, fattas två bröder "bara"!
 
I lördags drog vi till Sticky, dock åkte jag hem ganska tidigt för jag hade så jävla ont av min magkatarr. Hade slarvat med maten hela den dagen och då får jag skylla mig själv!

xray specs
Spenderas

Idag ska det brännas cash (nåja, inte överdriva kanske). Ska in till stan med min syster och kika läget, har inget speciellt som jag behöver köpa. Kanske nagellack? Såg även en fin tvålpump från lagerhaus som jag vill ha, en uggla tvålpump!

Fredag
Vart är du solen?

När ska det fina vädret komma igen och stanna ett tag framöver.. Vill ju använda min nya bikini! Vill få färg, vara ute utan att frysa. Vill kunna åka till havet och ligga och pressa en heldag. Tur att jag tar extra tillskott av d-vitamin annars hade jag vart nerbäddad nu vid detta laget.
 
 

Det rusar

Herre vad helgerna bara rusar förbi. Det är snart Juni månad och jag har kritvita ben. Tänkte solen kunde börja kika fram mer så jag kan bo i shorts. 
 
Gusse ligger utslocknad i soffan, det är bra för jag ska snart lämna lillkillen ensam med katterna för denna damen ska rida! Måste skaffa mig tunnare ridkläder, långärmade pike tröjor osv. Såg att Hööks hade billiga i 100% bomull. Det måste vara bomull, gillar inte matrial som sticks. 
Undra hur det gick för kamraterna på LM:et som var igår, ska bli spännande att höra :)

Trött

Det var en bra kväll igår, är trött fast inte på värsta viset. Sitter hos mina päron och väntar på grillat.

Ojoj

Ojojojoj... Shit vad det kommer bli nice idag, min älskade Honeyfer kommer från malmö! Vi ska skvallra och dricka vin för att sedan slå våra två kloka huvuden ihop och göra stan. Han där nere börjar redan få ångest.
 
Be that kind of woman that when your feet hits the floor each morning the devil says "Oh crap, she's up!"
 
 
 
 


Sångfågel

Blev en spontan utgång i lördags. Kära Emelie var i stan så jag och Yasmin åkte in och träffade henne. Vi satte oss på en krog vid masthugget, gissa vem som blev som ett barn på julafton när det fanns kareoke... Haha jag blir manisk, besatt osv.. Yasmin pallade dock det inte lika mycket som mig för hon svimmade nästan efter hon hade sjungt sin låt. Scenskräck trodde jag aldrig att hon skulle ha. Men kul var det!
 
 
 

Tidning


Shoppa

Idag ska det shoppas med Gabriella. Jävlar vad jag ska bränna cash!
Ska köpa enfärgade linnen så min karl kan trycka till mig, måste ju ha ett Gaga linne. Sen ska jag se om jag kan hitta fina shorts till honom, han är ju inte den precis som unnar sig någt inom klädväg. 
 
Update. Blev ingen shopping idag. Tar det imorgon istället. Att det ska vara så svårt att komma iväg :(

Cat

 
:)
 

Hompa
Fräknar

Jamen hörde jag sommar? Fräknarna börjar kika fram sådär gött nu. Cyklar till jobbet och svettas som en gris i denna värmen :) Det är gött att leva! Ännu bättre är det att det är röd dag imorgon, antingen ska jag skura lägenheten eller shoppa. Eller båda två?? Får kolla om affärerna har öppet som en vanlig söndag imorgon.

Mys
Mys

Ligger i sängen och kollar på tv med mina killar. Är ganska seg idag, får rycka upp mig om en stund för min karl fyller år idag!
Fyllo
Sol

 
Gusse älskar verkligen solen!
 
Gårdagen var lugn, jag och Gusse stack upp till mina föräldrar och åt grillat och tog en cider. Somnade nog vid 22 tiden igår, riktigt skönt att vara utvilad idag. Det ska skuras här hemma och sedan ska vi storhandla. Men det får bli när A har vaknat.

RSS 2.0