En vecka kvar

Bara en arbetsvecka kvar för sedan tar denna lilla familjen semester!
 
Räkbåten i torsdags var jätte rolig! Personalen uppträdde med sång och dans och vädret var helt godkänt. Vi satt uppe på däck hela tiden efter att vi käkat skaldjur. Tog mig två glas vin och en smirnoff ice (som kostade 72 spänn! :S). Dyrt men mycket trevligt, en perfekt förfest båt ;)
 
Var inte helt död i fredags som jag hade trott. Det gick att arbeta med några få timmars sömn. Men sen på kvällen var jag inte lika fräck längre.

Lunch
Godmorgon

Imorgon ska vi åka räkbåt med jobbet, den är iland igen 23:30. Vi får en halvtimmas (!) sovmorgon sen på fredagen. Vad generöst. Även om jag inte kommer att dricka på båten så är det alldeles försent för mig. Jag kommer nog att komma i säng mellan 01:30-02:00. Sen kommer klockan att ringa 06:15 då eftersom det blir en halvtimma längre... 
Ni som känner mig vet att jag är en tant på vardagarna och slockar jämt kl 21.
 
Visst är det trevligt med räkbåt men varför mitt i en vardag? Jaja, nu ska jag inte gnälla. Får väl offra mig. Får ställa frågan, vad skulle Ozzy ha gjort?

Söderhamn

Det är bara två jobbveckor kvar för sedan drar vi på semester, ska till mitt älskade Söderhamn! Kommer dock inte vara där hela semester för huset ligger ju i Dalarna. Har en liten hat-kärlek till huset nu fasten jag inte varit där. Älskar naturen och alla fjällvandringar och naturkulturen överhuvudtaget, men jag ville ju ha i Söderhamn. Eftersom jag är våg lider jag av ångest, just nu ångest för att inte åka båten längst skärgården i norr, inte åka till toppatall, inte strosa på Söderhamns gator eller kunna ta sig en bonne-fylla ute på landet och däcka allt förtidigt.
 
Men, får väl flytta till Söderhamn på heltid istället för att gottgöra allt. Synd att det inte finns jobb där uppe. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite blandade bilder från Söderhamn.
 
 
 
 

Blondy

 
 
Då var jag blond och tjusig igen! Ha en trevlig midsommar!
 
 

Avslutat bra

Hade denna terminens sista ridlektion igår. Riktigt tråkigt, vad ska jag nu göra måndags och fredagskvällar? Avslutade bra igår, Piri kändes jätte fin! Även jag kändes fin, följsam och mina höfter var bra. Han har en tedens till att skjuta fram min högerhöft.
 
Åh vad jag längtar till min semester nu! Kollar material hela tiden till huset. Ska ha vitt golv i sovrummen (men man ska se trämönstret under) och sen blir det nog mjuka pastellfärger på väggarna. Kommer bli så tjusigt när jag är klar! Funderar på att ha valnötsfärgat i dom andra rummen, får se vad min karl tycker. Vi brukar ha samma smak om det mesta ;)

Shop

Åh jag behöver åka och shoppa. Behöver ett par låga converse (som jag tjatat om i evigheter men aldrig handlat), och så behöver jag köpa mig en ball keps! Såg att Shock hade ganska många att välja imellan. Är ganska sugen på att testa shellac inför semestern också. Dags att göra sig ännu snyggare!

Semestern

Men det är ju midsommar om ca 1 vecka. Hoppas att tiden går lika fort fram tills våran semester så vi kan åka upp till huset! Jag har ju aldrig vart där men Andreas har vart där några gånger nu, ska bli spännande att se projektet och få det exakt som vi vill. Vi kommer att behålla den gammla lantliga känslan i huset. På baksidan tomten ska en feting veranda med badtunna.
Oj vad fint det kommer att bli!
 
Just det, nästa vecka ska jag äntligen till frisören och bli tjusig! Ska färga och klippa. Ser ut som ett troll i håret nu.
 
 
 
 
 
Såhär nära vattnet är det. Har mer bilder jag kan visa vid ett senare tillfälle. Här kommer jag att steka och sparka boll med Gusse!
 
 

Why?

Denna veckan åker typ hela Sveriges befolkning till SRF. Men inte jag. Hur det känns? Förjävligt. Why man?
 
 
Åhå vill på fetival. :(

RSS 2.0