RenoverarNu ska jag renoveras inför nyår. Vet dock inte ännu vad vi ska göra, men det är dom gångerna som alltid blir roligast!

lol
Lugna sig

Ne, ska börja tugga morötter och hänga på gymmet. Orkar inte med detta hårda levnadssätt längre, tror jag måste bryta upp med herr tequila. Tragiskt men förändringar måste ske lol.

Jag är väl egentligen inte den som dömer folk efter prestationer och utseende, men ibland slår denna tanken mig "bitch please". Orka leka herr Kinnaman när man i själva verket är typ Bengans rövhål.

Gött

Gött mätt nu, bara att knäppa upp byxorna och fortsätta!
God jul

God jul gott folk! Ät alldeles för mycket mat och skratta så ni får ont i magarna. ★


Långledighet

Äntligen fredag! Bara en sista arbetsdag att göra ett ryck på för att sedan vara långledig! Känns riktigt underbart. Ikväll vankas det hoppträning, sista för denna terminen och på måndag är det sista dressyrpasset. Längtar till julafton även om jag inte direkt har några julkänslor. Mammas goa jansson! Lätt den godaste jag har ätit.

Efter träningen ikväll ska jag över till A för att hälsa på, stjärnan Landström är ju på besök haha. Fan vad rolig han är.

Denna ledigheten ska jag hoppa på nighttrain tåget, bottoms up typ. Så jävla lol är jag. ☆

Så jag
Syntharen

Igår trottsade jag min feber och täppta näsa och åkte till stan för att få se Depeche Mode. Fan vilken grym show! Självklart stog jag, morsan och Gaby upp den mesta tiden och dansade och sjung med i låtarna. Dave Gahan, seriöst, vilken man! Hans moves han körde på scenen, en man som kan röra sig slår fan allt i hästlängder. Höll på att dö på stolen, härliga svettningar lol.

En utav de bästa jag har sett live, dock inte känslomässigt. Kan tipsa er att ta chansen att se dom om ni kan! Tyvärr fattades två låtar som jag hade velat höra, Wrong och People are people. Men men ska verkligen inte klaga.

Kanske borde ta mig tid också att ändra min design på bloggen lite. Har ju hänt lite nu det senaste. Jag och Andreas har gått isär. Känns jätte konstigt, trodde verkligen aldrig att den dagen skulle komma. Men jag känner att det är dags att fokusera på mig själv, vill verkligen vara ensam. Alltid jobbigt att bryta upp med någon man älskar. Men vi är fortfarande vänner ♥

New life

 
 

DansarenGaby går all in!

Över

Jaha, då var helgen redan över. Ligger i sängen med Gusse och försöker samla kraft för att ta han på en kisserunda. Igår drack vi glögg här hos mamma och efter det drog jag och Gaby ut. Självklart gick vi till vårat vanliga hängställe. Denna gången tog vi mer bilder men dom är ju inte alls jätte tjusiga.

På torsdag ska jag på konsert, ska se Depeche Mode!

fredag

Fredag hela dagen! Hoppträning står på schemat och lite annat. Mycket som händer just nu.
Batman

Allt kommer att kännas jättestort. Ungefär som när ett litet barn går runt på New Yorks gator för första gången, läskigt men härligt. Dags att ta av sig hatten och bara va, jag vill dra i mig ett helt bolag samtidigt som jag vill steppa på gatorna.
 
"I found a liqueur store, and I drank it"
 
"I´m Batman"

På plats

Ja då var ljusstakarna på plats i hemmet. Väntar på att klockan ska gå så jag kan få åka till stallet och rida. Ska bli spännande att få rida för Lena igen, hoppas att hon ser någon utveckling haha.Bild från i fredags, blev lite spårat. Herr ångest var bakom mig hela tiden. Försök inte att lära gubbar att twerka när ni är på julbord!

RSS 2.0